116_source Veilig parkeren pool Zwembad en sauna bpg Laagste prijs garantie metro roltrap Speciale aanbiedingen 269_source Familie kamers en suites

Profiteer van onze Beste-Prijs-Garantie

Voor al onze tarieven en aanbiedingen geldt dat wij u de laagste prijs garanderen bij een boeking via onze site. Mocht u binnen 48 uur na boeking elders toch nog een lagere prijs vinden, dan kunt u ons daar direct over informeren middels het beste-prijs-garantieformulier. Wij bevestigen u dan per ommegaande deze lagere prijs en bieden u als dank voor uw moeite 5% extra korting aan.

Hoe werkt onze beste-prijs-garantie

  1. U heeft een boeking gemaakt via onze site.
  2. U ontdekt binnen 48 uur na boeking een tarief waarbij de door u gemaakte reservering goedkoper uitvalt.
  3. Als op dat voordeligere tarief dezelfde voorwaarden van toepassing zijn, geldt onze beste-prijs-garantie. Let op: onze flexibele tarieven (gratis annuleren tot de dag voor aankomst) kunt u niet vergelijken met een tarief van een touroperator waarbij u na annulering het betaalde bedrag niet (volledig) terugkrijgt.
  4. U kunt de lagere prijs met 5% extra korting bij ons claimen middels ons beste-prijs-garantieformulier.
  5. Wij sturen u binnen 48 uur een nieuwe bevestiging met daarin het door u gevonden lagere tarief minus 5% extra korting.

Prijs garantie claim-formulier

(versturen binnen 48 uur na boeking!)

Heeft U gekontroleerd of de voorwaarden voor het lagere tarief dezelfde zijn, als de voorwaarden voor het bij ons geboekte tarief?

Gelden de tarieven voor exact dezelfde periode als U bij ons geboekt heeft?

Is het ook echt mogelijk om via de gevonden website in de gewenste periode nog een kamer te boeken?

Was het antwoord op bovenstaande vragen steeds ja, claim dan nu Uw korting door het invullen van het onderstaande formulier:

(Wilt U alle velden met een * invullen)